Boerenweekend staat weer voor de deur!

8 januari 2018

Nog een kleine 2 weken en dan staat alweer het “boerenweekend” voor de deur. Achter de schermen worden de laatste puntjes op de i gezet om dit weekend af te trappen. Traditiegetrouw starten we dit weekend met alweer de 58ste Boerejoekszitting op vrijdag 19 januari. Onze joekscommissie heeft weer een mooi programma in elkaar weten te zetten met optredens van artiesten als: 2Kiër2, Ger Frenken, Thei & Marij, Ronald & Carien, Pierre van Helden, Marleen Rutten en Erwin. Het programma wordt compleet gemaakt door onze eigen Boerejoekskapel en de Dansgroepen.

Voor deze zitting zijn nog enkele kaarten beschikbaar, te bestellen bij Hay Meijboom via: kaarten@boereraod.nl of 06-111 678 50.

Het weekend krijgt een vervolg op zaterdag 20 januari als om 15:30 uur de deuren van de Haandertboerderie opengaan voor alle vastelaovesvierders van Tegelen,Steyl en de Hei. We beginnen met het Klumpkesbal met als hoogtepunt om 17:11 uur, het voorstellen van ons Jeugboérebroedspar 2018! Natuurlijk zullen ook de dansgroepen hun showdansen presenteren tijdens deze middag. Het klumpkesbal gaat aansluitend over in het Verloofdenbal waarbij de Gangmakers 2018 om 19:44 uur uit de boerenschuur zullen springen om zich aan de aanwezigen te presenteren. Voor de muzikale invulling deze dag wordt gezorgd door DJ Stevie, de Boerejoekskapel, Bjorn van Berkel en Sjloetingstied.

Ons weekend wordt compleet gemaakt op zondag 21 januari, tijdens de caférondgang. Hierbij zullen we enkele Heierse cafés bezoeken om de nieuwe Gangmakers voor te stellen en te laten zien wat deze in hun mars hebben.

We hopen van harte jullie te mogen verwelkomen op een van deze activiteiten.
Vastelaovend Same!

 

Geef een reactie