Interne opening V.V. De Boereraod seizoen 2017-2018

21 november 2017

Na de H. Mis in de St. Martinuskerk en het feestelijk buffet in de Haandertboerderie, volgde de ceremonie protocollaire die ook dit jaar voor de vereniging weer een heleboel hoogtepunten kende.

Binnen de Raod en Damesgarde werd afscheid genomen van Hay en Linda Meijboom, John en Caroline Stoffels, Peter en Ellen Minten en Wim en Ans van Oijen.

Daarna werden Hans Wessels en Fleur Geertjens, Roy Ekart en Jerney Bos en Maurice en Arlyne Hauzer geïnstalleerd als leden van de Raod en Damesgarde. Shivanie Sewraj, Yoëlle Kempen en Kevin Coppen werden geïnstalleerd als nieuwe leden van de Jeugraod.

Daarna waren de huldigingen van jubilarissen aan de orde. Voor hun 33-jarig lidmaatschap werden Uschi Lücker, Dré en Marlies Giesen gehuldigd.

Het 2 x 11-jarig jubileum vierden: Saskia Coppen, Jan en Jessie Testroote, Romie en Frenk Geurts, Daisy van Hees en Franca Peulen.

11 jaar lid waren: Jürgen en Patricia Küppers.

Ook waren er jubilarissen die hun 5,5-jarig jubileum vierden: Annelies Holtman, Christel Peters, Mike en Maud Rijvers, Wouter Frencken en Ruut Noten en Sigi en Vivian Behnke.

Na het interne protocol was er gelegenheid tot feliciteren waarna de avond afgesloten werd met een caférondgang over de Hei.

 

Geef een reactie