In memoriam

John Janssen Sr.Op donderdag 20 juli jl. ontvingen wij het droevige bericht dat ons lid John Janssen op 64-jarige leeftijd is overleden.

John was actief voor De Boereraod sinds 1 november 1996. Hij was beroepsmatig als conciërge werkzaam en had dus handige

Lees verder...

Bedangk!

Weej wille alle minse die euveral mêt ôs hebben genaote,

bedangke vur al dees fantastiese herinneringe!

 

Lees verder...

In memoriam Hay Thurlings

Op woensdag 1 maart jl. ontvingen wij het trieste bericht dat onze ere-voorzitter en Hiërboer Hay Thurlings op 81-jarige leeftijd is overleden.

Hay raakte als echte Heierse ‘jông’ betrokken bij De Boereraod nadat hij op 23 april 1976 in het

Lees verder...

!Opslagloods/stalling gezocht!

Momenteel hebben wij onze koets en 3 karren, welke gebruikt worden tijdens optochten gestald staan in een loods. Helaas heeft de eigenaar ons medegedeeld dat hij de loods graag vrij wil maken voor andere doeleinden en zijn wij nu hard

Lees verder...

Boerenweekend staat voor de deur!

Nog maar even wachten en dan is het zover. De Boereraod heeft weer zijn best gedaan om c.c. De Haandert in Tegelen wederom te vullen. Alles is goed voorbereid om een fantastisch weekend tegemoet te gaan

We starten dit weekend op vrijdag 3 februari met onze 57e Boerejoekszitting. Deze wordt al jaren georganiseerd door onze eigen joekscommissie. Zij zorgen ieder jaar voor een spetterend programma. Dit jaar zijn er optredens van Kartoesj, Kölsch Platt, Big Benny, De Toddezèk, de Boerejoekskapel en onze eigen Dansgroepen.

Lees verder...

Lancering nieuwe website

De 11de van de 11de is traditiegetrouw de start van het nieuwe “Vastelaovesseizoen”. Voor de Boereraod is het dit jaar tevens het moment om de nieuwe website te lanceren. De oude website was dusdanig verouderd, dat we niet meer mee konden met het huidige digitale tijdperk. Er is gekozen voor een compleet nieuwe opzet, met een verfrissende look. Ondanks de nieuwe look blikken we ook terug op vervlogen tijden, met diverse archiefbeelden.

Lees verder...