Aanmelde

Proefperiode

Ieder aspirant-lid krijgt een proefperiode van 6 weken vanaf de eerste training na de jaarvergadering. Deze jaarvergadering vindt plaats na het einde van het Vastelaovesseizoen. Tijdens en aan het einde van deze proeftijd hebben de dansende leden en de Boereraod het recht om het lidmaatschap op te zeggen zonder verdere consequenties. Het seizoen start de dinsdag na de jaarvergadering, de eerste week na de Vastelaovend, en eindigt op het moment dat het laatste toernooi plaatsvindt. De contributie bedraagt €90.- per jaar en zal worden afgeschreven d.m.v een automatische incasso. Bij gezinnen met meerdere dansende leden, wordt dit in 2-en gesplitst.

Trainen:

Zoals overal hebben we ook regels binnen de dansgroepen van de Boereraod. We verwachten van ieder lid dat het zich daar aan houdt.

Als nieuw lid van de dansgroepen krijg je na de proefperiode spullen die eigendom zijn van de dansgroepen. Denk aan een trainingsjasje, gardelaarzen en een sporttas. Als je stopt met dansen, lever je alles weer schoon en netjes in bij de commissie.

Tijdens de trainingen draag je passende kleding: een strakke sportbroek/legging,

T-shirt en sportschoenen. De gardegroep traint op gardelaarzen. Vanwege de veiligheid van jezelf en de andere leden is het niet toegestaan sieraden te dragen tijdens de training.

Kleding waar je zelf voor moet zorgen:

Panty’s voor onder de garde- en showpakjes Indien nodig zwarte dans(ballet)schoentjes

Voor vragen kunt u contact opnemen via dansgroepen@boereraod.nl

Elke dinsdag is er een training in de Haandert, ook tijdens schoolvakanties m.u.v de zomervakantie. Als je verhinderd bent, meld je je af bij je eigen trainsters uiterlijk tussen 16.00 en 17.00 uur. 

Iedereen dient een kwartier voor het begin van de training aanwezig te zijn. Dan kunnen we ook op tijd beginnen met de training.

Wil jij je aanmelden bij de dansgroepen? Vul dan het aanmeldingsformulier in, en mail het naar: dansgroepen@boereraod.nl Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klik hier om het aanmeldingsformulier te downloaden.