Boerenweekend staat weer voor de deur!

Nog even geduld en dan kan het voor alle boeren en boerinnen gaan beginnen. Het Boerenweekend van 2019 staat voor de deur. De Haandertboerderie en bühnes worden weer geplaatst om de traditionele sfeer te bepalen. In C.C. De Haandert heeft De Boereraod haar best gedaan om een mooi programma neer te zetten. 

Allereerst hebben we vrijdag 8 februari 2019 onze 59e Boerejoekszitting. Deze wordt al jaren georganiseerd door onze eigen Joekscommissie. Zij zorgen voor een spetterend programma. Dit jaar wordt de zitting in nieuwe showgardepakjes geopend. Verder is er een fantastisch programma neergezet met de volgende artiesten: Spik & Span, Theo Nellen, Björn van Berkel, Bas van Neer, Don Kiesjot, Hu’hum, De Boerejoekskapel, Dansgroepen en als afsluiting La Bamba. Via de website www.boereraod.nl zijn nog kaarten beschikbaar. Deze  kosten €17,50 per stuk.

Zaterdag 9 februari 2019 gaan we verder ons programma. Vanaf 15:30 uur zijn de Haandertdeuren weer geopend voor de hele familie en echte vastelaovesvierders. Het Klumpkesbal wordt ieder jaar georganiseerd door onze eigen Jeugdcommissie en Jeugdraod. Het hoogtepunt van de middag is het bekendmaken van ons nieuwe Jeugboérebróedspaar 2019. Om 17:11 uur zullen zij zich bekendmaken. Tussendoor zullen er optredens zijn van Spik & Span, DJ Team Stevie, Dansgroepen en de Boerejoekskapel. In de avond starten we met het Verloofdenbal. Rond 19:44 uur zullen ons Boerebróedspaar met hun Getuuge van 2019 uit de ‘Boeresjeur’ springen. De avond verder wordt door de band Net Oet Bèd opgeluisterd. 

Op zondag 10 februari 2019 zullen we een aantal Heierse cafés bezoeken om onze nieuwe Gangmakers te presenteren en natuurlijk om te kijken wat zij voor ‘vastelaovesvierders’ zijn. 

Kortom: één groot feest! Dus kom allemaal naar de ‘Haandertboerderie’ om deze gezellige evenementen mee te maken. 

Vastelaovend Same!