De winnende lotnummers zijn bekend!

Gisterenavond hebben we binnen de richtlijnen van het RIVM het toch voor elkaar gekregen om de trekking te houden voor onze Boereraods 6×11 Jubileum loterij. Met trots kan ik zeggen dat de avond ondanks de nodige maatregelen uiterst geslaagd was en vooral een gezellige avond waarin het “samen zijn” voorop stond.

Om 11 over 9 zijn we gestart met de trekking voor de loterij, welke werd uitgevoerd door Mw. Boerhof van Rivierdael Netwerk Notarissen. Na het uitstellen en lang wachten, kunnen we jullie nu eindelijk op de hoogte brengen van de winnende lotnummers. We hebben 27 prijzen klaar staan om uitgereikt te worden, controleer snel uw lotnummer en laat het ons weten als u 1 van de gelukkige bent. De uitslag vind u onderaan dit bericht onder de knop “uitslag trekking / download”.

Uw gewonnen prijs kan worden afgehaald bij:

Hay Meijboom
Hoornbloem 35
5931TC Tegelen
Telefoonnr:06 11 167 850

Graag vooraf bellen om een afspraak te maken voor het ophalen.

De Boereraod zou in het nieuwe seizoen het 6×11-jarig bestaan vieren. Alle festiviteiten zijn verplaatst naar 2022. We zullen jullie dan ook op de hoogte houden zodra er meer bekend is over de activiteiten voor dit jubileum jaar.

Via deze weg wil ik graag onze sponsoren en commissieleden bedanken voor deze fantastische avond. Ook iedereen die ons gesteund heeft door middel van het kopen van een lot!

Blijf gezond en wij hopen elkaar snel weer te zien bij onze activiteiten.

Met vriendelijke groet,

Roy Ekart

Voorzitter Stichting 6×11 Boereraod